Bent u op zoek naar een Airco en woont u in de regio van Hoogeveen? Dan begint de zoektocht naar de juiste Airco in het Experience Center bij Aircoxxl. Dagelijks verwelkomen wij klanten uit het hele land en staan onze collega’s klaar om u advies op maat te geven. U kunt zich in onze showroom vrijblijvend laten informeren door één van onze collega's. Zij geven u onafhankelijk advies op maat! 

Het plaatsen van een airco in Hoogeveen begint bij Aircoxxl

Wilt u een Airco laten plaatsen in Hoogeveen? Zelfs dan is het de moeite waard om naar Aircoxxl in Kraggenburg te komen. Wij hebben in onze showroom voor u een ruime keus aan verschillende Vermogen Airco's. Wij werken samen met gespecialiseerde Stek installateurs uit het hele land en maken desgewenst voor u de perfecte match met een installateur in Hoogeveen.

Ons assortiment uitgelicht

Op het gebied van Airco's mogen wij onszelf rekenen tot de experts. Met jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij altijd in staat om u passend advies te geven. Bij Aircoxxl hebben wij alle typen Airco's opgesteld staan.Door middel van trainingen zijn wij altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Airco's

MWpower Single units

Mwpower multi-units

Daikin

LG

Mitsubishi Electric

Mitsui

5 Jaar garantie

Eigen service monteur door heel Nederland

Bezoek ons Showroom

Wij kunnen u in ons Showroom een aantal Airco's laten zien. Kortom, bent u op zoek naar een Airco dan is een rit vanuit Hoogeveen naar Aircoxxl in Kraggenburg zeker de moeite waard! 

 

© 2018 - 2024 Aircoxxl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel