Aircoleiding kant en klaar 1/4 x 5/8 ( 10 meter )

Artikel 7 van 10
€ 210,58 (inclusief btw)

AircoTube Flare Leidingset Ø 1/4" x 5/8" (Rol van 10 Meter) FS2510

Bij het streven naar een efficiënte en betrouwbare airconditioninginstallatie is isolatie van essentieel belang. De AircoTube Flare Leidingset biedt een perfecte oplossing met een diameter van 1/4" aan de ene kant en 5/8" aan de andere, en een royale lengte van 10 meter, waardoor het ideaal is voor diverse koeltoepassingen.

Geavanceerde Isolatie voor Optimale Prestaties

  1. Energiezuinige Werking: De geïntegreerde isolatie van deze leidingset minimaliseert warmteverlies, waardoor uw airconditioningsysteem efficiënter werkt en u geld bespaart op energiekosten, vooral bij langere lengtes zoals deze rol van 10 meter.

  2. Bescherming tegen Condensatie en Corrosie: De isolatie voorkomt condensatie op de leidingen, waardoor het risico op waterschade en corrosie wordt verminderd. Dit verlengt de levensduur van uw airconditioningsysteem en verzekert consistente prestaties op lange termijn.

Of u nu een professionele HVAC-installateur bent die streeft naar hoogwaardige prestaties of een doe-het-zelver die waarde hecht aan duurzaamheid en gebruiksgemak, de AircoTube Flare Leidingset biedt de perfecte combinatie van isolatie, flexibiliteit en betrouwbaarheid voor uw koelbehoeften.

© 2018 - 2024 Aircoxxl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel